PATRONGAME KULLANICI SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme, sitemizdeki hizmetlerden yararlanabilmeniz için gerekli kuralları içermektedir.
SİTEMİZE ÜYE OLARAK; KULLANICI SÖZLEŞMESİ’Nİ OKUDUĞUNUZU, İÇERİĞİNİ ANLADIĞINIZI VE HÜKÜMLERİNİ KABUL ETTİĞİNİZİ VE ONAYLADIĞINIZI KABUL, BEYAN VE TAAHHÜT ETMİŞ OLUYORSUNUZ.
1. Taraflar İşbu sözleşme ve sözleşmeyle atıfta bulunulan ve sözleşmenin ayrılmaz birer parçası olan belgelerden ve eklerden (EK-1 Gizlilik Politikası) oluşan işbu Patrongame.com Kullanıcı Sözleşmesi (bundan böyle ’Kullanıcı Sözleşmesi’ olarak anılacaktır.), Patrongame.com ile Site’ye üye olan Kullanıcı arasında, Kullanıcı’nın Site’ye üye olması amacıyla ve sözleşmenin ilgili Site’nin bulunduğu elektronik ortamda Kullanıcı tarafından onaylanması anında düzenlenmiştir. Kullanıcı; Site’ye üye olarak Kullanıcı Sözleşmesi’nin tamamını okuduğunu, içeriğini bütünü ile anladığını ve tüm hükümlerini onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder. 2. Tanımlar Kullanıcı: Site’ye üye olan ve Site’de sunulan Hizmet’lerden, işbu sözleşmede belirtilen koşullar dahilinde yararlanan gerçek ya da tüzel kişi. Site: www.patrongame.com isimli alan adından ve bu alan adına bağlı alt alan adlarından oluşan web sitesi Patrongame.com tarafından, Site içerisinde ortaya konulan ürünler. 3. Sözleşmenin Konusu ve Kapsamı Kullanıcı Sözleşmesi’nin konusu, Site’de sunulan Hizmet’lerin, bu Hizmet’lerden yararlanma şartlarının ve tarafların hak ve yükümlülüklerinin tespitidir. Kullanıcı Sözleşmesi’nin kapsamı, işbu sözleşme ve ekleri ile Site içerisinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve Hizmet’lere ilişkin olarak Patrongame.com tarafından yapılmış olan bilcümle uyarı, yazı ve açıklama gibi beyanlardır. Kullanıcı, Kullanıcı Sözleşmesi’nin hükümlerini kabul etmekle, Site içinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve Hizmet’lere ilişkin olarak Patrongame.com tarafından açıklanan her türlü beyanı da kabul etmiş olmaktadır. Kullanıcı, bahsi geçen beyanlarda belirtilen her türlü hususa uygun olarak davranacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. 4. Üyelik ve Hizmet Kullanımı Şartları a) Üyelik, Site’nin ilgili bölümünden, Kullanıcı olmak isteyen kişi tarafından Site’ye üye olmak için gerekli kimlik bilgilerinin gönderilmesi suretiyle kayıt işleminin yaptırılması ve Patrongame.com tarafından kayıt işleminin onaylanması ile tamamlanır. Üyelik işlemi tamamlanmadan, işbu sözleşmede tanımlanan Kullanıcı olma hak ve yetkisine sahip olunamaz. b) Site’ye üye olabilmek için, reşit olmak ve işbu sözleşmenin 5.2 maddesi uyarınca Patrongame.com tarafından, geçici olarak üyelikten uzaklaştırılmış veya üyelikten süresiz olarak yasaklanmış olmamak gerekmektedir. Reşit olmayan veya yukarıda belirtildiği gibi, işbu sözleşmenin 5.2 maddesi uyarınca, Patrongame.com tarafından geçici olarak üyelikten uzaklaştırılmış veya üyelikten süresiz yasaklanmış olan kişilerin Site kayıt işlemlerini tamamlamış olmaları, Site üyesi olmaları sonucunu doğurmayacaktır. 5. Hak ve Yükümlülükler 5.1. Kullanıcı’nın Hak ve Yükümlülükleri a) Kullanıcı; üyelik prosedürlerini yerine getirirken, Site’nin Hizmet’lerinden faydalanırken ve Site’deki Hizmet’lerle ilgili herhangi bir işlemi yerine getirirken Kullanıcı Sözleşmesi’nde yer alan tüm şartlara, Site’nin ilgili yerlerinde belirtilen kurallara ve yürürlükteki tüm mevzuata uygun hareket edeceğini, yukarıda belirtilen tüm şart ve kuralları anladığını ve onayladığını kabul, beyan ve taahhüt eder. b) Kullanıcı, yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince veya diğer Kullanıcılar ile üçüncü şahısların haklarının ihlal edildiğinin iddia edilmesi durumlarında, Patrongame.com’un kendisine ait gizli/ özel/ ticari bilgileri gerek resmi makamlara ve gerekse hak sahibi kişilere açıklamaya yetkili olacağını ve bu sebeple Patrongame.com’dan her ne nam altında olursa olsun tazminat talep edilemeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. c) Kullanıcı’ların Patrongame.com tarafından sunulan Hizmet’lerden yararlanabilmek amacıyla kullandıkları sisteme erişim araçlarının (Kullanıcı ismi, şifre v.b.) güvenliği, saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması ve kullanılması durumlarıyla ilgili hususlar tamamen Kullanıcı’ların sorumluluğundadır. Kullanıcı’ların, sisteme giriş araçlarının güvenliğinin saklanması, üçüncü kişilerin bilgisinden uzak tutulması, kullanılması gibi hususlardaki tüm ihmal ve kusurlarından dolayı Kullanıcı’ların ve/ veya üçüncü kişilerin uğradığı veya uğrayabileceği zararlara istinaden Patrongame.com’un doğrudan ya da dolaylı, herhangi bir sorumluluğu yoktur. d) Kullanıcı’lar, Site dahilinde kendileri tarafından sağlanan bilgi ve içeriklerin doğru ve hukuka uygun olduğunu kabul, beyan ve taahhüt ederler. Patrongame.com, Kullanıcı’lar tarafından Patrongame.com’a iletilen veya Site üzerinden kendileri tarafından yüklenen, değiştirilen veya sağlanan bilgi ve içeriklerin doğruluğunu araştırma, bu bilgi ve içeriklerin güvenli, doğru ve hukuka uygun olduğunu taahhüt ve garanti etmekle yükümlü ve sorumlu olmadığı gibi, söz konusu bilgi ve içeriklerin yanlış ya da hatalı olmasından dolayı ortaya çıkacak hiçbir zarardan da sorumlu tutulamaz. e) Kullanıcı’lar, Patrongame.com’un yazılı onayı olmadan, Kullanıcı Sözleşmesi kapsamındaki hak ve yükümlülüklerini, kısmen veya tamamen, herhangi bir üçüncü kişiye devredemezler. f) Patrongame.com’un sunduğu Hizmet’lerden yararlananlar ve Site’yi kullananlar, yalnızca hukuka uygun amaçlarla Site üzerinde işlem yapabilirler. Kullanıcı’ların, Site dahilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumluluk kendilerine aittir. Her Kullanıcı, Patrongame.com ve/ veya başka bir üçüncü şahsın ayni veya şahsi haklarına veya malvarlığına tecavüz teşkil edecek şekilde, Site dahilinde bulunan resimleri, metinleri, görsel ve işitsel imgeleri, vidyo kliplerini, dosyaları, veritabanlarını, katalogları ve listeleri çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla Patrongame.com ile doğrudan ve/ veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Patrongame.com Kullanıcı’ların Kullanıcı Sözleşmesi hükümlerine ve/ veya hukuka aykırı olarak site üzerinde gerçekleştirdikleri faaliyetler nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan doğrudan ve/ veya dolaylı olarak, hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Aksine hareket edenler hakkında Patrongame.com her türlü dava, şikayet ve rücu haklarını saklı tutar. 5.2. Patrongame.com’in Hak ve Yükümlülükleri a) Patrongame.com, Site’de sunulan Hizmet’leri ve içerikleri her zaman değiştirebilme hakkını saklı tutmaktadır. Patrongame.com, bu hakkını, hiçbir bildirimde bulunmadan ve önel vermeden kullanabilir. b) Site’deki ürünlerin fiyatlarındaki tipografik hatalardan Patrongame.com sorumlu değildir. c) Patrongame.com sitedeki ürünler enstantane değişikliğine uğrayabilir. Kullanıcı bu durumda; siteden fiyatını gördüğü, ücreti tarafımıza yatırdığı ve tarafımıza ödeme bildirimi yaptığı değil, bize almak istediği ürünün ismini yazdığı ya da ürünü site üzerinden hesabına geçirdiği an ki fiyatlar geçerlidir. d) Bir ürünün fiyatı birden fazla yerde geçiyorsa Patrongame.com anasayfasında; anlık ileti programında (msn) ya da sitenin içindeki kategorilerde ürün fiyatları birbirinden farklılık gösterirse her zaman için pahalı olan yerdeki fiyat geçerlidir. e) Patrongame.com Site üzerinden, başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/ veya portallara, dosyalara veya içeriklere ’link’ verebilir. Bu ’link’ler, Kullanıcı’lara sadece referans kolaylığı nedeniyle Patrongame.com tarafından sağlanmış olabilir ve web sitesini veya siteyi işleten kişiyi desteklemek amacı veya web sitesi veya içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Site üzerindeki ’link’ler vasıtasıyla erişilen portallar, web siteleri, dosyalar ve içerikler, bu ’link’ler vasıtasıyla erişilen portallar veya web sitelerinden sunulan hizmetler veya ürünler veya bunların içeriği hakkında Patrongame.com’un herhangi bir sorumluluğu yoktur. f) Patrongame.com olarak www.patrongame.com Site’sinde virüs, trojan. Ad aware (reklam barındırma prog.) bulundurmadığımızın teminatını verebiliriz. Fakat Patrongame.com zaman zaman sattığı Metin-2 Bot, Silkroad Bot ve bundan sonra çıkabilecek tüm yeni programcıklarla ilgili kodların satışını da gerçekleştirmektedir. Bu programlar zaman zaman içinde ad aware barındırabilir. Bunu bazı antivirüs programları zararlı programcık olarak algılayabilir. Bundan dolayı Patrongame.com sorumlu tutulamaz. Ayrıca bu oyun botları kullanımı her oyunun kendi şirketi tarafından hoş karşılanmayan hile programlarıdır. Oyun yöneticileri zaman zaman bu bot kullanıcılarını uyarabilir, banlayabilir (üyeliğini sonlandırabilir). Bundan dolayı Patrongame.com sorumlu tutulamaz. Sitemizde yer alan Bot indirme programları Botların kendi resmi sitelerinden ya da kendi yüklediğimiz tarafsız barındırma sitelerine link (bağlantı) verilerek sağlanmaktadır. Kullanıcının bir şekilde sorun yaşayabileceği indirmelerden dolayı Patrongame.com sorumlu tutulamaz. Bu dosyaları indiren herkes bu şartları kabul etmiş sayılır. g) Patrongame.com zaman zaman kredi kartı vb. sanal kart kullanımı amacıyla www.gittigidiyor.com, www.sonteklif.com, www.sahibinden.com ya da benzeri sitelerden açık artırmalar ya da satışlar gerçekleştirebilir. Oradan gerçekleştirdiğiniz alış-verişlerde ev sahibi sitenin kuralları ve oraya üyelerin üye olurken imzaladıkları sözleşmeler esas alınacaktır. Bu sitelerden satılacak ürünler kesinlikle şunlarla sınırlandırılmıştır. Online Oyunlar Oyun içi Hizmet Bedeli, Oyun Kuponları, Oyun içi Kodların satışı gerçekleştirebilir. Bu ürünler dışında başka bir ürün satın alındığında Patrongame.com olarak sorumluluk kabul edemeyeceğimizi belirtiriz. Bunun dışında bu gibi harici sitelerden satılan tüm ürünlerin Patrongame.com ile bir ilgisi yoktur. h) Bazı oyun şirketlerinden kullanıcılar kendi kredi kartları olmadığı için ya da alım yolunu bilmediği için Patrongame.com’dan yardım alma gereği hissederler. Patrongame.com bu durumlarda kullanıcı ID şifre (Kullanıcı adı ve şifre) alarak yüklenmesi istenen ürün, oyun parası, oyun kodu, oyun içi hizmeti vs. yükleyerek kullanıcıya geri verir. Bu işlemin peşi sıra " Patrongame.com Yüklendi. İşlem Tamam. Hesabınıza Giriş Yapabilirsiniz. An itibari ile sorumluluk sizdedir. Güvenlik nedeniyle şifrenizi değiştirin." yazısı gönderir. An itibariyle o karakterden Patrongame.com sorumlu tutulamaz. i) Patrongame.com olarak bazı oyun şirketlerinin ürünlerine aracılık yapıyoruz. Bu, zaman zaman Premium oyun kodlarıyla kimi zaman da oyun içi hizmeti ile teslim şeklinde oluyor. Facebook’un içinden oynanabilen Zynga üretimi bir çok oyunda da oyun içi hizmet bedelleri kullanıcılara teslim edilmektedir. Bu teslimatlar kullanıcıdan hesap bilgilerini almak suretiyle kendisine teslim edilir. Patrongame.com bu durumlarda kullanıcı ID şifre (Kullanıcı adı ve şifre) alarak yüklenmesi istenen ürün, oyun parası, oyun kodu, oyun içi hizmeti vs. yükleyerek kullanıcıya geri verir. Bu işlemin peşi sıra " Patrongame.com yüklendi. İşlem Tamam. Hesabınıza Giriş Yapabilirsiniz. An itibari ile sorumluluk sizdedir. Güvenlik nedeniyle şifrenizi değiştirin." yazısı gönderir. Kimi zaman oyun üretici firmaları farklı IP lerden giriş tespiti ya da benzer durumlar nedeniyle kuşku duyarak kullanıcıları banlayabilir (hesap sonlandırma) ya da cezalandırabilir. Bu durumdan Patrongame.com sorumlu değildir. j) Facebook’un içinden oynanabilen Zynga üretimi olan oyunlarda oyun içi hizmet bedeli (Oyun parası ) oranı 20.000.000 (Yirmi Milyon)’dan az olamaz. k) Patrongame.com, Site’de yer alan Kullanıcı bilgilerini veya üyeliğe ilişkin Kullanıcı bilgilerini, Kullanıcı güvenliği, kendi yükümlülüğünü ifa ve bazı istatistiki değerlendirmeler için dilediği biçimde kullanabilir. Bunları bir veritabanı üzerinde tasnif edip muhafaza edebilir. l) Patrongame.com Site’de sağlanan Hizmet’ler kapsamında Kullanıcı’lar ve üreticiler arasında ortaya çıkan uyuşmazlıklarda, arabulucu veya hakem sıfatlarıyla görev almaz. m) Kullanıcı’lar ve Patrongame.com hukuken bağımsız taraflardır. Aralarında ortaklık, temsilcilik veya işçi-işveren ilişkisi yoktur. Kullanıcı Sözleşmesi’nin onaylanması ve uygulanması sonucunda, ortaklık, temsilcilik veya işçi-işveren ilişkisi doğmaz. 6. Patrongame.com Ödeme Kanalları (GPAY, PAYTR ve G2A) Üzerinden Yapılan Ödemeler ve Para İadesi 1) GPAY, PAYTR Üzerinden Yapılan Ödemeler ve Para İadesi a) Kullanıcılar ödemelerden sonra Banka Dekontları, ATM (Otomatik Transfer Makinesi) fişleri gibi belgeleri saklamakla yükümlüdür. Gerekli görülmesi halinde sizden talep edilecektir. İbraz edilememesi gibi durumlarda Patrongame.com yapılan ödemelerle ilgili sorumlu değildir. Ödemelerde yazacağınız açıklamalar sayesinde ödemeleriniz hesaplarınıza işlenecektir. Ancak açıklamaların eksik/yanlış girilmesi sonucunda oluşacak zararlarda Patrongame.com sorumlu değildir. b) Kullanıcı kendisine para gönderimi istediğinde verdiği hesap numarasının doğruluğunu kontrol etmekle yükümlüdür. Gönderici (Patrongame.com) hesap numarası ve isim uyuşmazlıklarını teyit etmeksizin gönderim yapabilir. Bu tür durumlarda kullanıcının yazdığı ilk hesap numarası geçerlidir. Bu tür hatalardan Patrongame.com sorumlu değildir. c) Kullanıcılar yalnızca kendi şahsi banka hesaplarına ödeme isteyebilirler. Farklı ya da başkasına ait bir hesap numarasına para talep edemezler. d) Kullanıcı kredi kartı mobil ya da banka yatırımlarında sitesindeki paraya GB (Oyun Parası) satın alarak bunu bize tekrar geri satmak suretiyle para talep ederse bunun için paranın dinlendirilmesi ve bekleme süresi en az 7 İş Günüdür. e) 3 Takvim günü içerisinde ödemelerin hesaba girilmesi ve bize bildirimde bulunulması gerekmektedir. 3 Takvim gününden sonra teyit edilmeyen, bize bildirimi yapılmayan ödemelerden Patrongame.com sorumlu tutulamaz. Hesaplarımıza yapılan ödemelerin 3 iş günü içersinde uygun görülmesi halinde para iadesi azami 3 iş günü içersinde belirlenen hesaba yapılacaktır. Masraflar kullanıcının iade edilecek parasından kesilecektir. Hesaba yatan para nakit olarak geri istendiği takdirde: Ödeme yapanın kimlik fotokopisi, dekontu, bir adet sabit telefon; Mobil Ödemelerde : Ödeme yapanın kimlik fotokopisi Yükleme yapılan Cep Telefonu Hatlı ise Hat sahibinin son 1 Aya ait faturası, kontörlü ise yüklenen kontörün orijinal kontör kartı, IMEI Numarası, Hattın gerçek sahibi olduğunu kanıtlar belge(Noter ya da Gsm Operatöründen alınabilir). Kredi Kartıyla yapılan işlemlerde : Ödeme yapanın kimlik fotokopisi, Kredi Kartının son bir aya ait ekstresi (Bankanın Kaşesi Olacak) bir adet sabit telefon no aşağıdaki e-posta adresimize istiyoruz. Hızla sonuca ulaşmak için başvuruya haklı bir gerekçe barındıran BİR DİLEKÇE (Islak İmzalı) ile katılmak zorunludur. Patrongame.com gerektiğinde sizden ikametgah isteyebilir. destek@patrongame.com Dekont bilgileri tarafımıza yazıldığı ya da dekont taranmış şekilde bize e-maille yollanmış olsa bile Patrongame.com gerekli gördüğünde sizden dekontun orijinalini kargo ücreti göndericiye ait olmak üzere mektup adresine kargo ya da mektup yoluyla isteyebilir. f) Patrongame.com GB (Oyun Parası) alışlarının ardından yapılan ödeme taleplerinde, talep edilen sayfada bulunan aktif masraflar gönderilecek olan bakiyeden düşülür. g) Kullanıcı para talep ettiğinde verdiği hesap numarasının doğru olduğunu ve o bankaya ait olduğunu kabul etmiş sayılır. Yanlış verilen hesap numaralarından Patrongame.com sorumlu değildir. Hesabımıza geri dönen paralardan 10 Lira kesinti yapılır. h) Kullanıcı, Patrongame.com hesabındaki alış-verişin dışında kendisine geri para olarak isterse bakiyesinde bırakılan para 5 liranın altında olamaz. i) Makbuzunuzu yani Bilgi İşlem Fişinizi almayı unutmayınız. Üzerinde yazan İşlem Kodu’nu bize bildirdiğiniz takdirde ödemeyi yaptığınızı kontrol edebiliriz. Dekontsuz kesinlikle teslimat yapılmaz, kaybetmeyiniz. Canlı destek hattından bizimle yapılan konuşmada operatörümüz bir suistimal hissederse ya da siz teslim edilmiş bir ürüne tek ödemeyle 2. kez sahip olmaya çalışırsanız; ödeme yapanın kimlik fotokopisi, dekontu, bir adet sabit telefon no ve durumu ayrıntılı bildiren ayrıntılı bir dilekçe (Islak imzalı) ile başvurmak zorundasınızdır. j) Dekont bilgileri tarafımıza yazılı olarak iletilmiş ya da dekont taranmış şekilde bize e-maille yollanmış olsa bile gerekli gördüğünde Patrongame.com sizden dekontun orijinalini kargo ücreti göndericiye ait olmak üzere mektup adresine kargo ya da mektup yoluyla isteyebilir. k) Tüketici hakları iade kurallarında bir ürün keyfi olarak iade edilemez ve para geri alınamaz. Para iadeleri ancak ayıplı mal kapsamına girdiği takdirde geçerlidir. Ödemeler yalnızca alışveriş amaçlıdır. Kabul edilmelidir ki Patrongame.com bir banka ya da banka benzeri kuruluş değildir. Ödeme ile eklenen bakiyeler kesinlikle iki tarafın da anlaşmazlığından ötürü olmadığı sürece Savcılık Onayı alınmadan iade edilmezler. m ) Sitemize yapmış olduğunuz yüksek tutarlı ödemeleriniz veya nakit talep işlemlerinizde Patrongame.com sizden ( Nüfus cüzdanı, Ehliyet, Pasaport ve dekont ) bilgilerinizi paylaşmanızı isteyebilir. 2) G2A üzerinden yapılan ödemeler ve Para İadesi; "Ek Şart ve Koşullar; EULA’lar Web sitemizde bir satın alma işlemi yapmak için G2A.COM Limited (bundan sonra “G2A Pay hizmet sağlayıcısı olarak anılacaktır) tarafından sağlanan G2A Pay hizmetlerini kullandığınızda satın alma işleminize ilişkin sorumluluk, satın aldığınız ürün size teslim edilene kadar G2A.COM Limited’e geçecektir. G2A Pay hizmet sağlayıcısı, desteğimizle birlikte, ödeme desteği ve ödemeyle bağlantılı müşteri desteğine ilişkin birincil sorumluluğu kabul eder. G2A Pay hizmetleri sağlayıcısı ve G2A Pay’in hizmetlerini kullanan müşteriler arasındaki şartlar ayrı anlaşmalar tarafından düzenlenir ve bu web sitesindeki Şartlara tabi değildir. G2A Pay hizmetleri sağlayıcısı kontrolü ile satın alma işlemi yapan müşterilerle ilgili olarak (i) G2A Pay hizmetleri sağlayıcısının Gizlilik Politikası tüm ödemeler için geçerli olmalı ve herhangi bir satın alma işleminden önce gözden geçirilmelidir, ve (ii) G2A Pay hizmetleri sağlayıcısının İade Politikası, alıcılara ilgili sağlayıcısı tarafından önceden açık bir bildirim yapılmadığı sürece, tüm ödemeler için geçerlidir. Ek olarak, bazı ürünlere ilişkin satın alma işlemi alışveriş yapanların; bizim veya G2A Pay hizmet sağlayıcılarından ziyade ürün sağlayıcısı tarafından belirlenmiş ek kurallar içerebilen bir veya daha fazla Son Kullanıcı Lisans Anlaşmalarını (veya “EULA’ları) kabul etmesini gerektirebilir. Kabul ettiğiniz herhangi bir EULA sizin için bağlayıcı olacaktır. Biz ve/veya web sitemizde G2A Pay hizmetlerini kullanarak ürünler satan kuruluşlar garanti, bakım, teknik veya ürün destek hizmetleri için öncelikli olarak sorumludurlar. Biz ve/veya web sitemizde ürün satan kuruşlar siparişlerin tamamlanması ve Son Kullanıcı Müşteri’nin kabul ettiği EULA’lara ilişkin yükümlülükler bakımından kullanıcılara karşı öncelikli olarak sorumludurlar. G2A Pay hizmetleri sağlayıcısı, ödemenizi kolaylaştırmaktan sorumludur. Ödeme hizmetleri sağlayıcıları ilişkinizden kaynaklanan ücretlere veya yerel gümrük yetkilileri ya da diğer düzenleyici kurumlar tarafından uygulanan vergilere bağlı olarak; seçtiğiniz ürünlerin satın alınması ve teslimine ilişkin tüm ücret, vergi veya diğer maliyetlerden sorumlusunuz. 7. Teslimat Süreleri Stoklarda sorun olması halinde ya da gün içerisinde hızlı satışlar sonunda stokların tükenmesi durumunda paranız kredinizde Patrongame.com tarafından tutulmakta ancak istendiğinde geri verilmektedir. (Bu süre en az 5 Dakika en fazla 72 Saat ile sınırlıdır.) 8. Oyun Kodlarının Hatalı Kullanımı; Teslim Edilen Oyun Paraları, Oyun içi Hizmet ve/ veya Hizmet Bedelleri’a) Teslim edilen kodların hatalı olarak kullanılması durumunda Patrongame.com yeni kod yollamakla yükümlü değildir. b) Oyun Parası Siparişlerinizdeki oyun içinden kimse ile konuşulmaması gerektiğini Patrongame.com sitesinde belirtilmektedir. Oyun içindeki dolandırıcıların kullanıcıları kandırması, alıcı nick’ine benzer nick’lerde char açarak GB beklemesi benzer nickler(rumuz) aracılığıyla dolandırılan kullanıcılar GB (oyun içi hizmet), oyun parası benzer nick’li dolandırıcıya verirse kendine benzer nick olduğunu belirtmediği için bundan Patrongame.com değil kullanıcı doğrudan sorumludur. c) Oyun Parası Siparişlerinizde kimi zaman dolandırıcıların size GB (oyun parası)’yi teslim eden karakterimizin hesap ismine benzer hesap isimleri açarak (Örnek : AABBCC ile teslim ettiysek, dolandırıcı 44BBCC isimli bir karakter ile) teslimatımız sonrası sizden GB (oyun parası)’leri "Bir sorun oluştu, geri verin sonra tekrar alacaksınız" vb. yalanlarla geri isteyebilirler. Bu dolandırıcılık yöntemi ne yazık ki şu anda oyun parası dağıtıcılarının en büyük problemidir. Bu durumda kullanıcının kendi isteği ve özgür iradesi ile teslim ettikleri GB (oyun paraları)’den Patrongame.com sorumlu değildir. d) Pazar kurma noktası Knight Online’da ’USKO’ ve ’EUKO’ için ’Folk Village’de bankanın hemen yanındadır. Burada bulunmayan char’lar sonucunda başkasına ya da benzer nick’e teslim edilen GB (oyun parası, oyun içi hizmet)’lerden Patrongame.com sorumlu değildir. d) Eğer bir kod çalışmıyorsa incelenmesi için üretici firmaya gönderilir. Yanıt gelmesi en az 72 Saat en fazla 30 iş günü sonra olacaktır. Bu durumda müşteri beklemekle yükümlüdür. f) Knight Online Oyunu’nda karakter üzerine en fazla 21GB 2.100.000.000 Coins alabilir. Trade ile daha fazla verilmesi zaten mümkün değildir. Fakat kullanıcı Pazar kurarsa oyundaki bir açık nedeniyle üzerindeki fazla GB’ler (oyun paraları) erir, yanar/ yok olur. Kullanıcı 21GB nin üzerindeki kayıplarından kendisi sorumludur. Bundan Patrongame.com’u sorumlu tutamaz. g) GB dağıtımları, varsa 2. server yoksa 1. serverdadır. 2. server olan yerde 1. ya da 3. server da olmasında ısrar eden kullanıcılarımız için o server’da dağıttığımız GB’lerde kalabalık ve benzer nick nedeniyle olan sorunlardan Patrongame.com sorumlu değildir. h) Gold Bar (Oyun parası) alımında kullanıcı hem yerinde pazar kurmuş bir şekilde hazır olduğunu hem de ilk sipariş verdiğinde nick (rumuz) doğru olduğunu taahhüt etmiş sayılır hiçbir nedenle bu durum değiştirilemez ve sipariş iptal edilemez. i) Rollback (Geri Püskürtme) Hk: Bazı durumlarda geçmişte de görüldüğü üzere Knight Online Oyunu ya da buna benzer oyun parası kullanan tüm oyunlarda, oyunun bir sunucusunda çıkan aksaklık neticesinde Knight Online GM (Game Master- Oyun Yöneticileri)’leri bazı yer değiştiren GB (oyun içi hizmet)’leri güvenlik gerekçesi ile eski karakterlere geri göndermiştir. Her zaman geri gelen GB (oyun paraları)’ler bizim elimize ulaşmıyor. Patrongame.com Rollback benzeri durumlarda kesinlikle GB (oyun içi hizmeti) ya da para iadesi yapmayacaktır. GB (Oyun parası) bizden çıktıktan sonra satın alan oyuncuların sorumluluğuna geçmektedir. Patrongame.com den GB (oyun paraları)’ler kullanıcılara geçtiği andan itibaren sorumluluk kullanıcıya aittir. j) Goldbar (Oyun parası) müşteri bize teslim ederken site fiyatlarının anlık değişimi, herhangi bir anlaşmazlık, vb. müşterinin cayması gibi durumlarda müşteri GB (oyun paralarını) geri isterse: (Biz ürün alıp para göndermeden ve alış-verişimiz tamamlanmadan) o ana kadar verilmiş olan ürünlerin bir kısmı işçilik ve hizmet bedeli olarak müşteri (satıcı) den kesilir. Bu oran %10’dan daha az olamaz. k) Patrongame.com kullanıcılardan Gold Bar (oyun parası) temin eder ve satın alır. Bunlar genelde Trade (ticaret) bazen de Merchant (pazar kurma) yolu ile gerçekleşir. Patrongame.com trade ya da pazar ile ürün aldığında üzerine alabileceği en fazla miktar 21 GB (2.100.000.000 noah)’yi geçmemesi için kullanıcı ilk 21 GB’yi verdikten sonra charın dolu olduğunu ve üstündeki GB (oyun parası)’leri bankaya koymamız gerektiğini bize bildirmek zorundadır. Bildirmediği takdirde üzerimize alacağımız fazla GB (oyun parası)’ler eriyecektir ve bundan dolayı oluşabilecek zararlardan Patrongame.com sorumlu değildir. 9. Gizlilik Politikası 9.1. Bilgilerinizi Nasıl Kullanıyoruz? a) Mali kontroller ve kimlik kontrolleri, sahtekârlığı önleme amaçlı kontroller, kara para aklaması ve kredi kontrolleri için. b) Sorulara yanıt vermek ve geri bildirimler ile şikayetleri yanıtlamak da dahil olmak üzere müşteri hizmetleri için. c) Hizmetlerimizin güvenliğini arttırmak için. d) Hizmetlerimizdeki değişiklikler hakkında sizi bilgilendirmek için. 9.2. Dolandırıcılığa Karşı Koruma a) Ödeme almak istediğinizde, herhangi bir 3. şahıs banka hesabına ya da bir satıcının kendi hesap numarasına para gönderirken bir manipülasyonda bulunduğunuz şüphesine düşersek karşı tarafın şartlarına ve ilgili ödemenin türüne bağlı olarak adınız, adresiniz, mailiniz, telefon numaranız, IP adresiniz ve ikamet ettiğiniz adres/şehir/ülke gibi diğer kişisel bilgileri de, alıcıların ödeme sürecini iyileştirmek, ticari işlemlerle ödemelerin mutabakatını yapmak veya dolandırıcılığı ya da kara para aklanmasını önlemeye yönelik kendi denetimlerini gerçekleştirmek amacıyla ilgili mercilere gönderebiliriz. b) Patrongame.com, Kullanıcı’lara ilişkin bilgileri, işbu sözleşmenin EK-1 Gizlilik Politikası bölümündeki düzenlemelere uygun olarak kullanabilir. Patrongame.com, Kullanıcı’lara ait gizli bilgileri, Kullanıcı Sözleşmesi’nde dolandırıcılık ve kara para aklama şüphesi gibi durumlar dışında, üçüncü kişi ve kurumlara kullandırılmaz. 9.3. Kara Para Aklamaya Karşı Koruma a) Ne yapmam isteniyor? Kimliğinizi ve diğer kişisel bilgilerinizi doğrulamanız istenebilir. Patrongame.com, kimliğinizi kanıtlamanız ve banka hesap numaranız ile ilişkilendirmeniz için özel bir doğrulama yöntemine sizi tabi tutabilir. Ödeme sistemimizin güvenilirliğini korumak için, Patrongame.com hesabınız, kullanıcı statünüze göre, periyodik işlem limitlerine tabi tutulabilir. b) Ne zaman? İster yeni kullanıcı olarak başvuruyor olun, ister bir süredir kullanıcı olun; kimliğinizi doğrulamanız istenebilir. Kimlik doğrulama sistemimiz sizin için herhangi bir zahmeti en aza indirecek şekilde tasarlanmış olsa da, doğrulama işleminin tamamlanması birkaç gün alabilir. c) Niçin? Suçlar ve terörizmin nakit paraya ihtiyacı var. Suç işleyenler, dolandırıcılık, kumar, hırsızlık gibi işlerden elde ettikleri ’kirli’ nakit paraları, sahte kimlikler kullanarak veya sizler gibi suçsuz insanların isimlerini alarak temiz paraya dönüştürüyor. İnsanların söyledikleri gibi kim olduklarını kanıtlamaları, suçlar ve terörizmle mücadele için gereklidir. Bu hiçbir şekilde şüphenin size düştüğü anlamına gelmez. Kimliğinizle ilgili bilgiler gizli tutulur ve kimliğinizin hileli kullanılmasının önlenmesine yardımcı olur. d) Kimleri ilgilendirir ? Bulunduğunuz ülkenin yasaları ve finansal hizmetlerle ilgilenen bütün kuruluşlar. Bunların hepsi, mali suçların önlenmesinde uluslararası çabaların bir parçası olarak, finansal suçların yayılmasını durdurma kararlılığında birleşiyor ve hepimizi suç ve terörizme karşı korumuş oluyor. 10. Diğer Hükümler 10.1. Fikri Mülkiyet Hakları a) Site’nin (tasarım, metin, imge, html kodu ve diğer kodlar da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) tüm elemanları (Patrongame.com’un telif haklarına tabi çalışmalar) Patrongame.com’a ait olarak ve/veya Patrongame.com tarafından üçüncü bir kişiden alınan lisans hakkı altında kullanılmaktadır. Kullanıcı’lar, Patrongame.com bilgilerini ve Patrongame.com’un telif haklarına tabi çalışmalarını yeniden satamaz, paylaşamaz, dağıtamaz, sergileyemez, çoğaltamaz, bunlardan türemiş çalışmalar yapamaz veya hazırlayamaz, ya da başkasının Patrongame.com’un Hizmet’lerine erişmesine veya kullanmasına izin veremez; aksi takdirde, lisans verenler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, üçüncü kişilerin uğradıkları zararlardan dolayı Patrongame.com’dan talep edilen tazminat miktarını ve mahkeme masrafları ve avukatlık ücreti de dahil ancak bununla sınırlı olmamak üzere diğer her türlü yükümlülükleri karşılamakla sorumlu olacaklardır. b) Patrongame.com’un, Patrongame.com bilgileri, Patrongame.com telif haklarına tabi çalışmalar, Patrongame.com ticari markaları, Patrongame.com ticari görünümü veya Site aracılığıyla sahip olduğu her tür maddi ve fikri mülkiyet hakları da dahil tüm malvarlığı, ayni ve şahsi hakları, ticari bilgi ve Know-How’a yönelik tüm hakları saklıdır. 10.2. Sözleşme Değişiklikleri Patrongame.com, tamamen kendi takdirine bağlı ve tek taraflı olarak, işbu Kullanıcı Sözleşmesi’ni, uygun göreceği herhangi bir zamanda, Site’de ilan etmek suretiyle değiştirebilir. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi’nin değişen hükümleri, ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacak; geri kalan hükümler, aynen yürürlükte kalarak hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecektir. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi, Kullanıcı’nın tek taraflı beyanları ile değiştirilemez. 10.3. Mücbir Sebepler Hukuken ’mücbir sebep’ sayılan tüm hallerde, Patrongame.com, işbu Kullanıcı Sözleşmesi ile belirlenen yükümlülüklerinden herhangi birini geç veya eksik ifa etme veya ifa etmeme nedeniyle yükümlü değildir. Bu ve bunun gibi durumlar, Patrongame.com için, gecikme, eksik ifa etme veya ifa etmeme ya da temerrüt addedilmeyecek veya bu durumlar için Patrongame.com’dan herhangi bir nam altında tazminat talep edilemeyecektir. "Mücbir sebep" terimi, doğal afet, isyan, savaş, grev, iletişim sorunları, altyapı ve internet arızaları, elektrik kesintisi ve kötü hava koşulları da dahil ve fakat bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, ilgili tarafın makul kontrolü haricinde ve gerekli özeni göstermesine rağmen önleyemediği, kaçınılamayacak olaylar olarak yorumlanacaktır. 10.4. Uygulanacak Hukuk ve Yetki İşbu Kullanıcı Sözleşmesi’nin uygulanmasında, yorumlanmasında ve hükümleri dahilinde doğan hukuki ilişkilerin yönetiminde Türk Hukuku uygulanacaktır. İşbu Kullanıcı Sözleşmesi’nden doğan veya doğabilecek her türlü ihtilafın hallinde, Konya Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. 10.5. Sözleşmenin Feshi İşbu Kullanıcı Sözleşmesi, Kullanıcı Site’ye üye olduğu sürece yürürlükte kalacak ve taraflar arası hüküm ve sonuçlarını doğurmaya devam edecek; Kullanıcı’nın üyelik süresinin dolması veya geçici veya kalıcı olarak üyeliğinin durdurulması hallerinde sona ermiş sayılacaktır. Patrongame.com, Kullanıcı’ların işbu Kullanıcı Sözleşmesi’ni ve/veya, Site içinde yer alan kullanıma, üyeliğe ve Hizmet’lere ilişkin benzeri kuralları ihlal etmeleri durumunda ve özellikle aşağıda sayılan hallerde, sözleşmeyi tek taraflı olarak feshedebilecek ve Kullanıcı’lar, fesih sebebiyle, Patrongame.com’un uğradığı tüm zararları tazmin etmekle yükümlü olacaktır: a) Kullanıcı’nın, herhangi bir yöntem kullanarak, Site’nin işleyişini zarara sokacak davranışlarda bulunması, b) Kullanıcı’nın kendisi için oluşturulmuş üyelik hesabını başkasına kullandırması, c) Kullanıcı’nın üçüncü kişilerin haklarına tecavüz eden ve/veya etme tehlikesi bulunan fillerde bulunması, 11. SÖZLEŞME EKLERİ EK-1 GİZLİLİK POLİTİKASI Patrongame.com olarak, kayıtlı kullanıcılarımıza daha güvenli bir internet ortamı sağlamayı ilke edindik. Bu sebepten dolayı, üyelerimizin kendilerini daha rahat hissetmeleri için onlara çeşitli gizlilik hakları tanıdık. a) Patrongame.com’a verdiğiniz üyelik bilgileri ve kişisel bilgiler; onayınız dışında, Kullanıcı Sözleşmesi’nde tanımlanan haller haricinde, diğer üyelere ve üçüncü kişilere açılmayacaktır. Ancak bu bilgiler, Patrongame.com sitesinin kendi bünyesinde, müşteri profili belirlemek ve istatistiksel çalışmalar yapmak amacıyla kullanılabilecektir. b) Sisteme girdiğiniz tüm bilgilere, Patrongame.com dışında sadece siz ulaşabilir ve bunları sadece siz değiştirebilirsiniz. Bir başka üyenin veya Kullanıcı’nın, sizinle ilgili bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. c) Kayıt esnasında sizden istenen kişisel bilgilerden, zorunlu olanlar hariç, istediklerinizi kendi inisiyatifiniz dahilinde Patrongame.com’a bildirebilirsiniz. Patrongame.com’a vermeyi tercih etmeyeceğiniz bilgiler varsa, bu alanları doldurmak veya işaretlemek zorunda değilsiniz. d) Sizler için yapılandırdığımız cep telefonu ile aktivasyon, IP sabitleme ve giriş IP’si tutma gibi işlemler unutmayın ki Patrongame.com müşterilerinin güvenle alışveriş yapmasını sağlamaya yöneliktir. Örnek: TC Kimlik numaranızı giriniz. Kullanıcı burada TC Kimlik algoritması ile uyuşan benzer bir yanıt yazabilir. Unutmayın ki bankaların sizlere sorduğu; "Annenizin evlenmeden önceki soyadını giriniz" sorusunun yanıtı da yalnızca bir şifre-parola ikilemidir ve farklı bir bilgiyi ilk olarak bankaya kaydettikten sonra bile unutmazsanız aynı bilgiyle işlemlerinizi yürütebilirsiniz (bu yanıt gerçekten annenizin evlenmeden önceki soyadı olmasa bile). Patrongame.com burada sorduğu soruyla kullanıcının gerçek bir gizli sorusunu öğrenmeyi asla amaç edinmez. Bu bilgilere Gizlilik Politikası ve şifreleme yöntemi gereği Patrongame.com çalışanları dahi erişemez. Sitemiz içeriğindeki bilgiler/bilgileriniz Hacker Safe - McAfee SECURE® tarafından korunmaktadır. Patrongame.com bu bilginizi hiçbir kurum ile paylaşılamayacağını garanti eder. Buraya gerçek bir bilgi girmek yerine aldatıcı bir yanıt yazamayan kullanıcıların yaşayacağı sorunlardan Patrongame.com sorumlu tutulamaz. e) Patrongame.com gerektiğinde bu sözleşmedeki maddeleri değiştirme hakkını saklı tutar. İşbu sözleşmeden kaynaklanacak olan her türlü uyuşmazlığın çözümünde İzmir Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. 12. İADE ŞARTLARI Alıcı satın almış olduğu ürünün kendisine veya gösterdiği kişiye teslimini takip eden yedi (7) gün içerisinde, söz konusu ürünün iadesi için şirketimize e-posta msn (anlık ileti programları), site online destek ya da telefon aracılığı ile başvuruda bulunmak ve ürünün kullanılmamış olması şartı aranmak sureti ile ürünün iadesini talep edebilir. Online oyun içindeki teslimatlar ile ilgili iade şartlarında o günkü alış fiyatları geçerlidir. Buna ek olarak bahsi geçen ürünün iade bedeli; alıcı tarafından ne şekilde ödeme yapılmışsa, aynı türden tarafımızca ortalama yedi (7) iş günü içerisinde alıcıya sunulacaktır. Almış olduğunuz E-Pin tamamen kuruluşunuza ya da şahsınıza ait olup firmamız tarafından sadece aracılığı yapılmakta ve kısmen teknik destek tarafınıza sağlanmaktadır. Almış olduğunuz E-Pin ile ilgili herhangi bir teknik aksaklık dışında kesinlikle iade kabul edilmemektedir. 13. GİZLİLİK İLKELERİ VE POLİTİKASI Gizlilik ilkemiz kullanıcı sözleşmemizde mevcuttur. Bknz. Kullanıcı Sözleşmesi EK-1 GİZLİLİK POLİTİKASI 14. HİZMET SÖZLEŞMESİ Hizmet Sözleşmemiz Kullanıcı Sözleşmemizde mevcuttur. 15. SERVİS ŞARTLARI Servis Şartlarımız Kullanıcı Sözleşmemizde belirtilmiştir...

pull-icon
logo-mobile

Kişisel Verilerin Korunmasi ve İşlenme Politikası

1.1. Giriş


www.pvpgoldbar.com ( “PVP Gold Bar”) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi ve korunmasına azami önem veriyor ve tüm planlama ve faaliyetlerimizde bu özenle hareket ediyoruz. Bu bilinçle, gerek Kanun’un 10. maddesi kapsamında aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek gerekse kişisel verilerin işlenmesi ve korunması kapsamında aldığımız tüm idari ve teknik tedbirleri bildirmek adına işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası’nı (“Politika”) sizlerin bilgisine sunmaktayız.

 

1.2. Politikanın Amacı


İşbu Politika’nın temel amacı, hukuka ve Kanun’un amacına uygun olarak kişisel verilerin işlenmesi ve korunmasına yönelik sistemler konusunda açıklamalarda bulunmak, bu kapsamda PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler başta olmak üzere kişisel verileri PVP Gold Barimiz tarafından işlenen kişileri bilgilendirmektir. Bu şekilde PVP Gold Barimiz tarafından gerçekleştirilen kişisel verilerin işlenmesi ve korunması faaliyetlerinde mevzuata tam uyumun sağlanması ve kişisel veri sahiplerinin kişisel verilere dair mevzuattan kaynaklanan tüm haklarının korunması hedeflenmektedir.

 

1.3. Politikanın Kapsamı ve Kişisel Veri Sahipleri


Bu Politika; otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla, PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler başta olmak üzere kişisel verileri PVP Gold Barimiz tarafından işlenen kişiler için hazırlanmıştır ve bu belirtilen kişiler kapsamında uygulanacaktır. Bu Politika, hiçbir şekilde tüzel kişilere ve tüzel kişi verilerine uygulanmayacaktır.

 

PVP Gold Barimiz bu Politikayı internet sitesinde yayımlamak suretiyle bahse konu Kişisel Veri Sahipleri’ni Kanun hakkında bilgilendirmektedir. PVP Gold Barimiz çalışanları için, Çalışanlar için Kişisel Verilerin İşlenmesi Politikası uygulanacaktır.  Verinin aşağıda belirtilen kapsamda  “Kişisel Veri” kapsamında yer almaması veya PVP Gold Barimiz tarafından gerçekleştirilen Kişisel Veri işleme faaliyetinin yukarıda belirtilen yollarla olmaması halinde de işbu Politika uygulanmayacaktır.

 

Bu kapsamda işbu Politika kapsamındaki kişisel veri sahipleri aşağıdaki gibidir:

 

PVP Gold Bar Paydaşı

:

PVP Gold Bar’in Paydaşı gerçek kişilerdir.

PVP Gold Bar Gerçek Kişi İş Ortağı

:

PVP Gold Bar’in her türlü iş ilişkisi içerisinde bulunduğu gerçek kişilerdir.

PVP Gold Bar İş Ortaklarının Paydaşı, Yetkilisi, Çalışanı

:

PVP Gold Bar’in her türlü iş ilişkisi içerisinde bulunduğu gerçek ve tüzel kişilerin  (iş ortağı,  tedarikçi gibi)  çalışanları, Paydaşları ve yetkilileri dâhil olmak üzere,  tüm gerçek kişilerdir.

PVP Gold Bar Yetkilisi

:

PVP Gold Bar’in yönetim kurulu üyesi ve diğer yetkili gerçek kişilerdir.

Çalışan Adayı

:

PVP Gold Bar’e herhangi bir yolla iş başvurusunda bulunmuş ya da özgeçmiş ve ilgili bilgilerini PVP Gold Bar’in incelemesine açmış olan gerçek kişilerdir.

PVP Gold Bar Müşterisi

:

PVP Gold Bar ile herhangi bir sözleşmesel ilişkisi olup olmadığına bakılmaksızın PVP Gold Bar’in sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri kullanan veya kullanmış olan gerçek kişilerdir.

Grup PVP Gold Bar Müşterisi

:

PVP Gold Bar’in Grup PVP Gold Barleri ile herhangi bir sözleşmesel ilişkisi olup olmadığına bakılmaksızın PVP Gold Bar Grup PVP Gold Barleri’nin sunmuş olduğu ürün ve hizmetleri kullanan veya kullanmış olan gerçek kişilerdir.

Potansiyel Müşteri

:

PVP Gold Bar’in ürün ve hizmetlerini kullanma talebinde veya ilgisinde bulunmuş veya bu ilgiye sahip olabileceği ticari teamül ve dürüstlük kurallarına uygun olarak değerlendirilmiş gerçek kişilerdir.

Ziyaretçi

:

PVP Gold Bar’in sahip olduğu fiziksel yerleşkelere çeşitli amaçlarla giren veya internet sitelerini herhangi bir amaç ile ziyaret eden tüm gerçek kişilerdir.

Üçüncü Kişi

:

PVP Gold Bar Çalışanları için hazırlanan Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası kapsamına ve bu Politikada herhangi bir kişisel veri sahibi kategorisine girmeyen diğer gerçek kişilerdir.

 

 

1.4.Tanımlar


İşbu Politika’da yer verilen kavramlar aşağıda belirtilen anlamları ifade eder:

 

PVP Gold Barler/ PVP Gold Barlerimiz

:

www.pvpgoldbar.com’dir.

Kişisel Veri/Veriler

:

Kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.

Özel Nitelikli Kişisel Veri/Veriler

:

Irk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık kıyafet, dernek vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler ile biyometrik ve genetik verilerdir.

Kişisel Verilerin İşlenmesi

:

Kişisel Verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi,  açıklanması,  aktarılması,  devralınması,  elde edilebilir hâle getirilmesi,   sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemdir.

Kişisel Veri Sahibi/İlgili Kişi

:

PVP Gold Bar Paydaşlarını ve Çalışanlarını, PVP Gold Bar İş Ortaklarını, PVP Gold Bar Yetkililerini, Çalışan Adaylarını, Ziyaretçileri, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterilerini, Potansiyel Müşterileri, Üçüncü Kişileri ve kişisel verisi PVP Gold Bar tarafından işlenen kişileri ifade eder.

Grup PVP Gold Bar

:

PVP Gold Bar’in bağlı olduğu gruba bağlı PVP Gold Bar/PVP Gold Barleri ifade eder.

Veri Kayıt Sistemi

:

Kişisel verilerin belirli kriterlere göre yapılandırılarak işlendiği kayıt istemini ifade eder.

Veri Sorumlusu

:

Kişisel verilerin işleme amaçlarını ve yöntemlerini belirleyen, veri kayıt sisteminin kurulmasından ve yönetilmesinden sorumlu olan gerçek veya tüzel kişidir.

Veri İşleyen

:

Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel veri işleyen gerçek ve tüzel kişidir.

Açık Rıza

:

Belirli bir konuya ilişkin, bilgilendirilmeye dayanan ve özgür iradeyle açıklanan rızadır.

Anonim Hale Getirme

:

Daha öncesinde bir kişiyle ilişkilendirilmiş olan verilerin, başka verilerle eşleştirilerek dahi hiçbir surette kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiyle ilişkilendirilemeyecek hale getirilmesidir.

Kanun

:

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nu ifade eder.

KVK Kurulu

:

Kişisel Verileri Koruma Kurulu’dur.

 

 

1.5. Politikanın Yürürlüğü


PVP Gold Bar tarafından düzenlenerek yayınlandığı tarihinte yürürlüğe giren işbu Politika, PVP Gold Bar’in internet sitesinde (www.yagsepetim.com)  yayımlanır ve Kişisel Veri Sahiplerinin talebi üzerine ilgili kişilerin erişimine sunulur.

 

 

2. BÖLÜM KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE AKTARILMASI

 

 

2.1. Kişisel Verilerin İşlenmesinde Genel İlkeler


PVP Gold Bar tarafından Kişisel Veriler, Kanunda ve bu Politikada öngörülen usul ve esaslara uygun olarak işlenir. PVP Gold Bar, Kişisel Verileri işlerken aşağıdaki ilkelerle hareket eder:

Kişisel Veriler, ilgili hukuk kurallarına ve dürüstlük kuralının gereklerine uygun olarak işlenir.

Kişisel Verilerin doğru ve güncel olması sağlanır. Bu kapsamda verilerin elde edildiği kaynakların belirli olması, doğruluğunun teyit edilmesi, güncellenmesi gerekip gerekmediğinin değerlendirilmesi gibi hususlar özenle dikkate alınır.

Kişisel Veriler; belirli, açık ve meşru amaçlarla işlenir. Amacın meşru olması, PVP Gold Barin işlediği Kişisel Verilerin, yapmış olduğu iş veya sunmuş olduğu hizmetle bağlantılı ve bunlar için gerekli olması anlamına gelir.

Kişisel Veriler, PVP Gold Bar tarafından belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için amaçla bağlantılı olup, amacın gerçekleştirilmesiyle ilgili olmayan veya ihtiyaç duyulmayan Kişisel Verilerin işlenmesinden kaçınılır. İşlenen veriyi, sadece amacın gerçekleştirilmesi için gerekli olanla sınırlı tutar. Bu kapsamda işlenen Kişisel Veriler, işlendikleri amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülüdür.

İlgili mevzuatta verilerin saklanması için öngörülen bir süre bulunması halinde bu sürelere uyum gösterir; aksi durumda Kişisel Veriler’i, ancak işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza eder. Kişisel Veri’nin daha fazla muhafaza edilmesi için geçerli bir sebep kalmaması durumunda, söz konusu veri silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir.

 

2.2. Kişisel Verilerin İşlenme Şartları


PVP Gold Bar Kişisel Veriler’i veri sahibinin açık rızası olmaksızın işlemez. Aşağıdaki şartlardan birinin varlığı hâlinde, veri sahibinin açık rızası aranmaksızın Kişisel Veriler işlenebilecektir.

PVP Gold Bar, Kişisel Veri Sahipleri’nin Kişisel Veriler’ini açık rıza olmasa dahi kanunlarda açıkça öngörülen hallerde işleyebilir. Örneğin; Vergi Usul Kanunu’nun 230. Maddesi uyarınca fatura üzerinde ilgili kişinin adına yer verilmesi için ilgili kişinin açık rızası aranmayacaktır.

Fiili imkânsızlık nedeni ile rızasını açıklayamayacak durumda olan veya rızasına geçerlilik tanınamayacak olan kişilerin kendisinin ya da başka bir kişinin hayat veya beden bütünlüğünün korunması için Kişisel Veriler açık rıza olmadan işlenebilir. Örneğin kişinin şuurunun yerinde olmadığı veya akıl hastası olması sebebiyle rızasının geçerli olmadığı bir durumda, hayat veya beden bütünlüğünün korunması amacıyla, tıbbi müdahale yapılması sırasında, Kişisel Veri Sahibi’nin Kişisel Veriler’i işlenebilecektir. Bu bağlamda kan grubu, geçirilen hastalıklar ve ameliyatlar, kullanılan ilaçlar gibi veriler, ilgili sağlık sistemi üzerinden işlenebilir.

PVP Gold Bar tarafından bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait Kişisel Veriler işlenebilecektir. Örneğin, yapılan bir sözleşme gereği paranın ödenmesi için alacaklı tarafın hesap numarası bilgisi alınabilecektir.

PVP Gold Bar, veri sorumlusu olarak hukuki yükümlülüklerini yerine getirebilmek için zorunlu ise, Kişisel Veri Sahipleri’nin Kişisel Veriler’ini işleyebilir.

PVP Gold Bar tarafından Kişisel Veri Sahipleri’nin kendisi tarafından alenileştirilen bir başka ifadeyle herhangi bir şekilde kamuoyuna açıklanmış olan Kişisel Veriler’i, korunması gereken hukuki yarar ortadan kalktığından işlenebilir.

PVP Gold Bar, hukuken meşru bir hakkın kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olduğu hallerde Kişisel Veri Sahipleri’nin Kişisel Veriler’ini açık rıza aramaksızın işleyebilir.

PVP Gold Bar, Kişisel Veri Sahipleri’nin Kanun ve Politika kapsamında korunan temel hak ve özgürlerine zarar vermemek kaydıyla meşru menfaatlerinin temini için Kişisel Veriler’in işlenmesinin zorunlu olduğu durumlarda Kişisel Veri Sahipleri’nin Kişisel Veriler’ini işleyebilir. PVP Gold Bar, Kişisel Veriler’in korunmasına ilişkin temel ilkelere uyulması ve Kişisel Veri Sahipleri’nin menfaat dengesinin gözetilmesi konusunda gerekli hassasiyeti göstermektedir.

 

2.3. Özel Nitelikli Kişisel Verilerin İşlenme Şartları


PVP Gold Bar, Özel Nitelikli Kişisel Veriler’i, ilgilinin açık rızası olmaksızın işlemez. Ancak sağlık ve cinsel hayat dışındaki Kişisel Veriler, kanunlarda öngörülen hallerde ilgili kişinin açık rıza aranmaksızın işlenebilecektir.  Sağlık ve cinsel hayata ilişkin Kişisel Veriler, PVP Gold Bar tarafından ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbı teşhis ve tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunduğumuz koşullarda ilgili kişinin açık rızası aranmaksızın işlenir. PVP Gold Bar Özel Nitelikteki Kişisel Veriler’in işlenmesinde Kurul tarafından belirlenen yeterli önlemlerin alınması konusunda gerekli işlemleri yürütmektedir. 

 

2.4. Kişisel Verilerin Aktarılma Şartları


PVP Gold Barimiz Kişisel Verileri işleme amaçları doğrultusunda gerekli gizlilik koşullarını oluşturarak ve güvenlik önlemlerini alarak Kişisel Veri Sahiplerinin Kişisel Verilerini ve Özel Nitelikli Kişisel Verileri üçüncü kişilere Kanuna uygun olarak aktarabilir. PVP Gold Barimiz Kişisel Verilerin aktarılması sırasında Kanunda öngörülen düzenlemelere uygun hareket etmektedir. Bu kapsamda PVP Gold Barimiz meşru ve hukuka uygun Kişisel Veri işleme amaçları doğrultusunda aşağıda sayılan, Kanunun 5.  maddesinde belirtilen Kişisel Veri işleme şartlarından bir veya birkaçına dayalı ve sınırlı olarak

Kişisel Verileri üçüncü kişilere:

Kişisel Veri sahibinin açık rızası var ise;

Kanunlarda Kişisel Verinin aktarılacağına ilişkin açık bir düzenleme var ise, Kişisel Veri sahibinin veya başkasının hayatı veya beden bütünlüğünün korunması için zorunlu ise ve

Kişisel Veri sahibi fiili imkânsızlık nedeniyle rızasını açıklayamayacak durumda ise veya rızasına hukuki geçerlilik tanınmıyorsa,

Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olmak kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait Kişisel Verinin aktarılması gerekli ise,

PVP Gold Barimizin hukuki yükümlülüğünü yerine getirmesi için Kişisel Veri aktarımı zorunlu ise,

Kişisel Veriler, Kişisel Veri sahibi tarafından alenileştirilmiş ise,

Kişisel Veri aktarımı bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu ise,

Kişisel Veri sahibinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, PVP Gold Barimizin meşru menfaatleri için Kişisel Veri aktarımı zorunlu ise aktarabilir.

 

2.4.1. Kişisel Verilerin Yurt Dışına Aktarılma Şartları


PVP Gold Barimiz Kişisel Veri işleme amaçları doğrultusunda gerekli güvenlik önlemleri alarak Kişisel Veri Sahiplerinin Kişisel Verilerini ve Özel Nitelikli Kişisel Verilerini yurt dışındaki üçüncü kişilere aktarabilir. PVP Gold Barimiz tarafından Kişisel Veriler; KVK Kurulu tarafından yeterli korumaya sahip olduğu ilan edilen yabancı ülkelere veya yeterli korumanın bulunmaması durumunda Türkiye’deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt ettiği ve KVK Kurulu’nun izninin bulunduğu yabancı ülkelere aktarılabilir.

 

2.5. Özel Nitelikli Kişisel Verilerin Aktarılma Şartları


 PVP Gold Bar, gerekli özeni göstererek, gerekli güvenlik tedbirlerini alarak ve KVK Kurulu tarafından öngörülen yeterli önlemleri alarak; meşru ve hukuka uygun Kişisel Veri işleme amaçları doğrultusunda Kişisel Veri Sahibi’nin Özel Nitelikli Kişisel Veriler’ini aşağıdaki durumlarda üçüncü kişilere aktarabilmektedir.

 

(i)   Kişisel Veri Sahibi’nin açık rızası olması halinde veya

(ii)  Aşağıdaki şartların varlığı halinde Kişisel Veri Sahibi’nin açık rızası aranmaksızın;

 

Kişisel Veri Sahibi’nin sağlığı ve cinsel hayatı dışındaki Özel Nitelikli Kişisel Veriler’i (ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler ile biyometrik ve genetik verilerdir), kanunlarda öngörülen hallerde,

Kişisel Veri Sahibi’nin sağlığına ve cinsel hayatına ilişkin Özel Nitelikli Kişisel Veriler’i ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından.

 

2.5.1. Özel Nitelikli Kişisel Verilerin Yurt Dışına Aktarılması


PVP Gold Bar, gerekli özeni göstererek, gerekli güvenlik tedbirlerini alarak ve KVK Kurulu tarafından öngörülen yeterli önlemleri alarak; meşru ve hukuka uygun Kişisel Veri işleme amaçları doğrultusunda Kişisel Veri Sahibi’nin Özel Nitelikli Kişisel Veriler’ini aşağıdaki durumlarda yeterli korumaya sahip veya yeterli korumayı taahhüt eden veri sorumlusunun bulunduğu yabancı ülkelere aktarabilmektedir.

 

(i)   Kişisel Veri Sahibi’nin açık rızası olması halinde veya

(ii)  Aşağıdaki şartların varlığı halinde Kişisel Veri Sahibi’nin açık rızası aranmaksızın;

 

Kişisel Veri Sahibi’nin sağlığı ve cinsel hayatı dışındaki Özel Nitelikli Kişisel Veriler’i (ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili veriler ile biyometrik ve genetik verilerdir), kanunlarda öngörülen hallerde,

Kişisel Veri Sahibi’nin sağlığına ve cinsel hayatına ilişkin Özel Nitelikli Kişisel Veriler’i ise ancak kamu sağlığının korunması, koruyucu hekimlik, tıbbi teşhis, tedavi ve bakım hizmetlerinin yürütülmesi, sağlık hizmetleri ile finansmanının planlanması ve yönetimi amacıyla, sır saklama yükümlülüğü altında bulunan kişiler veya yetkili kurum ve kuruluşlar tarafından.

 

 

3. BÖLÜM KİŞİSEL VERİLERİN SINIFLANDIRILMASI,
İŞLENME VE AKTARILMA AMAÇLARI, AKTARILACAĞI KİŞİLER

 

 

3.1. Kişisel Verilerin Sınıflandırılması


PVP Gold Bar nezdinde; PVP Gold Bar’in meşru ve hukuka uygun kişisel veri işleme amaçları doğrultusunda, Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartlarından bir veya birkaçına dayalı ve sınırlı olarak, başta kişisel verilerin işlenmesine ilişkin 4. maddede belirtilen ilkeler olmak üzere Kanun’da belirtilen genel ilkelere ve Kanun’da düzenlenen bütün yükümlülüklere uyularak ve işbu Politika kapsamındaki süjelerle sınırlı olarak aşağıda belirtilen kategorilerdeki kişisel veriler, Kanun’un 10. maddesi uyarınca ilgili kişiler bilgilendirilmek suretiyle işlenmektedir. Bu kategorilerde işlenen kişisel verilerin işbu Politika kapsamında düzenlenen hangi veri sahipleriyle ilişkili olduğu da bu bölümde belirtilmiştir.

 

KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU

 

KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU AÇIKLAMASI

Kimlik Bilgisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; kişinin kimliğine dair bilgilerin bulunduğu verilerdir; ad-soyad, T.C. kimlik numarası, uyruk bilgisi, anne adı-baba adı, doğum yeri, doğum tarihi, cinsiyet gibi bilgileri içeren ehliyet, nüfus cüzdanı ve pasaport gibi belgeler ile vergi numarası, SGK numarası, imza bilgisi, taşıt plakası v.b. bilgiler.

İletişim Bilgisi

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; telefon numarası, adres, e-mail adresi, faks numarası, IP adresi gibi bilgiler.

Lokasyon Verisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Kişisel Veri Sahibi’nin PVP Gold Bar’in iş birimleri tarafından yürütülen operasyonlar çerçevesinde, grup PVP Gold Barlerinin ürün ve hizmetlerinin kullanımı sırasında veya işbirliği içerisinde olduğu kurumların çalışanlarının PVP Gold Bar araçlarını kullanırken bulunduğu yerin konumunu tespit eden bilgiler; GPS lokasyonu, seyahat verileri v.b.

İşlem Güvenliği Bilgisi

 

PVP Gold Bar’in faaliyetlerini yürütürken, gerek Kişisel Veri Sahibi’nin gerekse de PVP Gold Bar’in teknik, idari, hukuki ve ticari güvenliğine ilişkin işlenen kişisel veriler.

Aile Bireyleri ve Yakın Bilgisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; PVP Gold Bar iş birimleri tarafından yürütülen operasyonlar çerçevesinde, grup PVP Gold Barlerinin sunduğu ürün ve hizmetlerle ilgili veya PVP Gold Bar’in ve Kişisel Veri Sahibi’nin hukuki ve diğer menfaatlerini korumak amacıyla Kişisel Veri Sahibi’nin aile bireyleri (örn. Eş, anne, baba, çocuk), yakınları ve acil durumlarda ulaşılabilecek diğer kişiler hakkındaki bilgiler.

Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; fiziksel mekana girişte, fiziksel mekanın içerisinde kalış sırasında alınan kayıtlar ve belgelere ilişkin kişisel veriler; kamera kayıtları, parmak izi kayıtları ve güvenlik noktasında alınan kayıtlar v.b.

Finansal Bilgi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; PVP Gold Bar’in Kişisel Veri Sahibi ile kurmuş olduğu hukuki ilişkinin tipine göre yaratılan her türlü finansal sonucu gösteren bilgi, belge ve kayıtlara ilişkin işlenen kişisel veriler ile banka hesap numarası, IBAN numarası, kredi kartı bilgisi, finansal profil, malvarlığı verisi, gelir bilgisi gibi veriler.

Görsel/İşitsel Bilgi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; fotoğraf ve kamera kayıtları (Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi kapsamında giren kayıtlar hariç), ses kayıtları ile kişisel veri içeren belgelerin kopyası niteliğindeki belgelerde yer alan veriler.

Özlük Bilgisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; PVP Gold Bar ile çalışma ilişkisi içerisinde olan gerçek kişilerin özlük haklarının oluşmasına temel olacak bilgilerin elde edilmesine yönelik işlenen her türlü kişisel veri.

Hukuki İşlem Bilgisi

 

PVP Gold Bar’in hukuki alacak ve haklarının tespiti,  takibi ve borçlarının ifası ile kanuni yükümlülükleri kapsamında işlenen veriler.

Özel Nitelikli Kişisel Veri

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; Kanun’un 6. maddesinde belirtilen veriler (örn. kan grubu da dahil sağlık verileri, biyometrik veriler, din ve üye olunan dernek bilgisi gibi).

Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

 

Kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ait olduğu açık olan; kısmen veya tamamen otomatik şekilde veya veri kayıt sisteminin bir parçası olarak otomatik olmayan şekilde işlenen; PVP Gold Bar’e yöneltilmiş olan her türlü talep veya şikayetin alınması ve değerlendirilmesine ilişkin kişisel veriler.

 

Politika’nın 1. Bölümünün (1.3.) maddesinde belirtilen Kişisel Veri Sahipleri’nin hangi tip Kişisel Veriler’inin işlendiği ise aşağıdaki tabloda belirtilmiştir:

 

KİŞİSEL VERİ KATEGORİZASYONU

 

İLGİLİ KİŞİSEL VERİNİN İLİŞKİLİ OLDUĞU

VERİ SAHİPLERİ

Kimlik Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar Çalışanları, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

İletişim Bilgisi

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar Çalışanları, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Lokasyon Verisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar Çalışanları

İşlem Güvenliği Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar Çalışanları, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Aile Bireyleri ve Yakın Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar Çalışanları, PVP Gold Bar İş Ortakları

Fiziksel Mekan Güvenlik Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Finansal Bilgi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Görsel/İşitsel Bilgi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Özlük Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları

Hukuki İşlem Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Özel Nitelikli Kişisel Veri

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

Talep/Şikayet Yönetimi Bilgisi

 

PVP Gold Bar Paydaşları, PVP Gold Bar Yetkilileri, PVP Gold Bar İş Ortakları, Çalışan Adayları’mız, Ziyaretçiler’imiz, PVP Gold Bar ve Grup PVP Gold Bar Müşterileri, Potansiyel Müşteriler ve Üçüncü Kişiler 

 

3.2. Kişisel Verilerin İşlenme ve Aktarılma Amaçları


Kişisel Veriler;  hukuka ve Kanun’un amacına uygun olarak PVP Gold Bar’in,

İnsan kaynakları politikalarının en iyi şekilde planlanması ve uygulanması, 

Ticari ortaklıklarının ve stratejilerinin doğru olarak planlanması, yürütülmesi ve yönetilmesi,

Kendisinin ve iş ortaklarının hukuki, ticari ve fiziki güvenliğinin temini,

Kurumsal işleyişinin sağlanması, yönetim ve iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası,

Ürün ve hizmetlerinden Kişisel Veri Sahipleri’nin en iyi şekilde faydalandırılması ve onların talep, ihtiyaç ve isteklerine göre özel hale getirilerek önerilmesi,  

Veri güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması, 

Veri tabanlarının oluşturulması,

İnternet sitesinde sunulan hizmetlerin geliştirilmesi ve sitede oluşan hataların giderilmesi,

Kendisine talep ve şikâyetlerini ileten Kişisel Veri Sahipleri ile iletişime geçmesi ve talep ve şikâyet yönetiminin sağlanması,

Etkinlik yönetimi,

İş ortakları veya tedarikçilerle olan ilişkilerin yönetimi,

Personel temin süreçlerinin yürütülmesi,

Grup PVP Gold Barleri’nin personel temin süreçlerine ve ilgili mevzuta uyum konusunda destek olunması,

Grup PVP Gold Barleri’nin faaliyetlerinin ilgili mevzuata uygun olarak yürütülmesinin temini için denetim faaliyetlerinin planlanması ve icrası,

Kendisi ve Grup PVP Gold Barleri üst düzey yöneticilerine sağlanacak yan haklar ve menfaatlerin planlanması ve icrası süreçlerine destek olunması,

Grup PVP Gold Barleri’nin PVP Gold Barler ve ortaklık hukuku işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda destek olunması,

Finansal raporlama ve risk yönetimi işlemlerinin icrası/takibi,

PVP Gold Bar hukuk işlerinin icrası/takibi,

İtibarının korunmasına yönelik çalışmaların gerçekleştirilmesi,

Yatırımcı ilişkilerinin yönetilmesi,

Yetkili kuruluşlara mevzuattan kaynaklı bilgi verilmesi,

Ziyaretçi kayıtlarının oluşturulması ve takibi.

amaçlarıyla sınırlı olarak Kanun’un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları kapsamında işlenir. Bahsi geçen amaçlarla gerçekleştirilen işleme faaliyetinin, Kanun kapsamında öngörülen şartlardan herhangi birini karşılamıyor olması halinde, ilgili işleme sürecine ilişkin olarak PVP Gold Bar tarafından açık rızanız temin edilmektedir.

 

3.3. Kişisel Verilerin Aktarılacağı Kişiler


Kişisel Verileriniz; hukuka ve Kanun’un amacına uygun olarak Politika ile yönetilen aşağıda sıralanan kişi kategorilerine aşağıdaki amaçlarla aktarılabilir:

 

Veri Aktarımı Yapılabilecek Kişiler

 

Veri Aktarım Amacı

PVP Gold Bar İş Ortakları

PVP Gold Bar’in ticari faaliyetlerini yürütürken bizzat veya Grup PVP Gold Barleri ile birlikte muhtelif projeler yürütmek, hizmet almak gibi amaçlarla kurulan iş ortaklığının kurulma amaçlarının yerine getirilmesini temin etmek amacıyla sınırlı olarak kişisel veriler aktarılabilmektedir.

Grup PVP Gold Barleri

PVP Gold Bar’in, bağlı bulunduğu gruba bağlı PVP Gold Barlerin katılımını gerektiren ticari faaliyetlerinin yürütülmesini temin etmekle sınırlı olarak aktarılabilmektedir.

PVP Gold Bar Paydaşları

İlgili mevzuat hükümleri uyarınca PVP Gold Bar’in PVP Gold Barler hukuku, etkinlik yönetimi ve kurumsal iletişim süreçleri kapsamında yürüttüğü faaliyetlerin amaçları ile sınırlı olarak aktarılabilmektedir.

PVP Gold Bar Yetkilileri

İlgili mevzuat hükümleri uyarınca PVP Gold Bar’in ticari faaliyetlerine ilişkin stratejilerin tasarlanması, en üst düzeyde yönetiminin sağlanması ve denetim amaçlarıyla sınırlı olarak aktarılabilmektedir.

 

Kolay Al-Sat

Sistemimizin kullanım basitliğiyle birlikte gold bar hem alın hem satın.

Kaliteli Hizmet

İndirimli ve en uygun fiyatlarla hızlı şekilde alışverişin keyfini çıkarın.

Güvenli Alışveriş

3D ve SSL güvencesiyle dilediğiniz ödeme yöntemini kullanabilirsiniz.

Hızlı Teslimat

7 gün 24 saat alış ve satış işlemleriniz anında gerçekleştirilir.